(no English translation , only for Belgian customers)

U kan mijn mobiele Fotostudio huren voor je feesten, events, meet & greets, enz.. 

De foto's worden vrijwel onmiddelijk afgedrukt met uw logo of tekst ingeprint, bijvoorbeeld dat van je firma of bedrijf. Ook de bedankkaartjes bij je huwelijk met een foto van het paar kan je meteen meegeven nog tijdens het avondfeest, zo vermijd dat je ze nog eens apart moet versturen.

Er is keuze uit diverse achtergronden, maar ook eigen prints kunnen als achtergrond worden gebruikt.

De foto's worden afgeprint in ong 10sec. 

Er kan worden gekozen uit twee formaten, 10-15cm of 15-20cm. De foto's zijn in kleur, meteen droog en voorzien van een onzichtbare beschermfolie. De kleurvastheid is geschat op 100 jaar. 

De foto's neem ik zelf met een professioneel toestel en kunnen later nog probleemloos worden bijbesteld, vergroot en/of bewerkt. 

De prijs is best haalbaar. Bijvoorbeeld voor een trouwpartij huur je de studio en je betaalt een rol papier waarop 400 foto's kunnen worden geprint op formaat 10-15cm. Er wordt ong. 2,5u voorzien voor de opnames en voor zover het binnen een straal van 50km is van mijn woning kost je dit slechts 500 EURO. Een leuke troef tussen de receptie en het avondfeest, lol verzekerd en genoeg materiaal voor een foto van, of samen met je genodigden, familieleden en vrienden.

Neem contact op voor bespreking van je wensen en modaliteiten.